Neymar ha trucat cinc vegades al Barça perquè vol tornar

El davanter assegura que està "decebut i molt penedit" d'haver fitxat pel PSG

PR01. PARÍS (FRANCE), 09/01/2019.- Neymar del París Saint Germain celebra luego de anotar durante un partido por los cuartos de final de liga francesa hoy, en el estadio Parc des Princes, en París (Francia). EFE/ETIENNE LAURENT

PR01. PARÍS (FRANCE), 09/01/2019.- Neymar del París Saint Germain celebra luego de anotar durante un partido por los cuartos de final de liga francesa hoy, en el estadio Parc des Princes, en París (Francia). EFE/ETIENNE LAURENT / ETIENNE LAURENT (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Neymar s’ha posat en contacte amb la directiva del Barça durant els últims mesos fins a cinc ocasions amb l’objectiu de suplicar que el deixin tornar al club, segons informa el diari 'El Mundo' en l’edició d’aquest divendres. El brasiler ha traslladat l’oferiment a través del seu pare, que ha telefonat personalment al president Josep Maria Bartomeu, així com a destacats membres de l’actual junta directiva blaugrana. També ho ha fet saber als pesos pesants del vestidor blaugrana.

Notícies relacionades

Segons la mateixa informació, els primers contactes es van produir durant l’últim tram de la temporada passada i han continuat en dates molt recents. Les mateixes fonts sostenen que, en totes les trucades, el pare i representant del futbolista ha traslladat el missatge que el seu fill "es va equivocar al fitxar pel PSG" el 2017. "Està decebut i molt penedit", ha comunicat el pare del brasiler, que també ha criticat el projecte del París Saint-Germain, el seu club.

El judici i la demanda

La informació afegeix que el Barça ha indicat a Neymar que per continuar parlant del tema és imprescindible que retiri la milionària demanda contra el club per la prima de renovació que va subscriure abans de marxar i que pretén cobrar. Aquesta prima és de 63 milions i l’estrella brasilera ja en va cobrar la meitat. El pare del davanter, no obstant, sembla que no vol retirar aquesta demanda, i el judici se celebrarà el 31 de gener. Per a la vista oral està citat el president del PSG, Nasser al-Khelaifi, que ja ha sigut citat formalment pel Jutjat de Primera Instància perquè assisteixi a la vista, segons afegeix la mateixa informació. 

Temes:

Neymar