Anar al contingut

LA DESGRÀCIA DE L'EXTREM

Malcom estarà dues setmanes de baixa

L'extrem brasiler va patir un esquinç al turmell dret en el Barça-Cultural de Copa i es perdrà tres partits

El Periódico

JORDI COTRINA

Malcom estarà dues setmanes de baixa
Malcom estarà dues setmanes de baixa

/

Malcom estarà entre 10 o 15 dies de baixa a conseqüència de l’esquinç al turmell dret que es va fer en el partit davant la Cultural Lleonesa. La mateixa nit del partit ja es va anunciar la possibilitat d’aquesta lesió i aquest dijous, després d’unes proves més exhaustives, els metges han precisat el període aproximat que l’extrem estarà apartat de l’equip.

Malcom es perdrà tres dels quatre partits que queden el 2018. Ja està descartat amb tota seguretat per a l’Espanyol-Barça i el Barça-Tottenhan de la Champions. Si es recupera amb la màxima rapidesa prevista podria reaparèixer en el Llevant-Barça del dia 16 de desembre; si necessita un termini més llarg, arribaria a temps per al Celta-Barça (dia 22) que tanca l’any.

Segona lesió al mateix turmell

És la segona lesió que pateix el jove extrem brasiler de 21 anys al turmell dret, cosa que convida a extremar les precaucions per garantir una recuperació amb garanties. La primera se la va fer a mitjans de setembre, i llavors va haver de deixar de jugar tres partits.

El contratemps davant de la Cultural no va poder ser més desencertat i va enfosquir la tercera titularitat de la temporada i el gol anotat. Malcom es va lesionar després d’una pugna amb un rival i no va poder continuar al camp. Ni tan sols va poder aguantar els últims cinc minuts dret, per això va haver de retirar-se i sense poder reprimir les llàgrimes pel disgust i el dolor.