Valverde recupera tota la plantilla per preparar la visita a l'Atlètic

Arthur, Suárez, Dembélé, Rafinha i Arturo Vidal s'uneixen al treball amb el grup, on també hi ha Coutinho

entre-2

entre-2

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Després de l’aturada internacional, Ernesto Valverde, l’entrenador del Fc Barcelona, disposa de dos dies justos per preparar el transcendental enfrontament contra l’Atlètic al Metropolitano dissabte vinent. A Coutinho, que va tenir una lesió muscular lleu que li va impedir anar amb el Brasil, ja l’ha vist durant tota la setmana als entrenaments.

Ara, Valverde ha recuperat també ArthurLuis SuárezDembéléRafinha Arturo Vidal, els últims a unir-se a la disciplina del Barça després de la tercera aturada que viu la Lliga pels compromisos de les seleccions.

Amb Rakitic sancionat i després lesionat s’obre la porta perquè Arturo Vidal completi el centre del camp al costatd’Arthur  i Busquets contra l’equip de SimeoneValverde ha fet pujar a l’entrenament del primer equip dos joves del filial: Miranda, lateral esquerre, i Riqui Puig, centrecampista.

Control antidopatge

Notícies relacionades

Sis jugadors del FC Barcelona (Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Sergi Roberto, Vermaelen i Aleñá) han sigut sotmesos aquest matí a un control antidopatge sorpresa realitzat per l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport.