LA COMPETICIÓ EUROPEA DE FUTBOL SALA

El Barça venç al Palau i es fica a la seva sisena 'final four' de la Champions

L'equip blaugrana derrota l'Ugra de Rússia amb una gran actuació del meta Juanjo

bara

bara

2

El Barça Lassa es va classificar aquest diumenge per a la sisena 'final four’ de la UEFA Lliga de Campions de futbol sala de la seva història al derrotar (0-2) l’Ugra rus al Palau Blaugrana en un partit que va tenir el porter del Barça Juanjo com a gran heroi.

La meta blaugrana va deixar la seva porteria a zero després de parar tot el que li va llançar l’Ugra, que va ser molt, i va arrodonir una actuació per al record marcant el 0-2 des de la seva porteria a nou segons del final davant de l’èxtasi dels gairebé 3.500 aficionats reunits a la pista blaugrana.

Gol de penal de Ferrao

Va ser un partit molt intens entre dos grans equips que saben el que és guanyar aquesta competició i en el qual el bloc d’Andreu Plaza  va saber patir després que Ferrao marqués de penal en el minut 8 després d’una demolició de Caio sobre Esquerdinha dins de l’àrea.

El pivot brasiler del Barça no podrà jugar les semifinals de la 'final four’ a causa de la targeta groga que va veure en la primera part per protestar reiteradament als àrbitres.

Pressió asfixiant

Al Barça li valia amb l’empat per la seva millor diferència de gols, però l’Ugra havia d’emportar-se el triomf per classificar-se, i això es va notar en el domini del joc. Juanjo va estar sensacional sota els pals de la porteria blaugrana, amb grans parades a llançaments de MarcenioNando Lyskov en els últims cinc minuts del primer temps.

La pressió asfixiant dels russos a l’àrea del Barça va provocar que els d’Andreu Plaza tinguessin problemes per fer transicions ràpides. Ferrao, amb un tret ajustat al pal que se’n va anar fora, i Aicardo, en una falta que Kupatadze va desviar amb el peu van tenir les millors ocasions per ampliar l’avantatge.

Seguretat defensiva

El Barça Lassa va saber defensar en la segona part l’únic gol que assenyalava el marcador, mostrant-se molt segur enrere davant de les arribades del seu rival, que va tenir en Lyskov el seu jugador més perillós. Les úniques ocasions blaugranes després del descans van sortir de les botes de Sergio Lozano, que va fer una pressió decisiva en la primera línia de l’atac rus.

L’Ugra va optar per jugar amb cinc atacants, amb Lyskov exercint de porter-jugador, en els últims sis minuts del partit. Nando va tenir la millor oportunitat per igualar el partit, mentre que Adolfo, Dyego i Sergio Lozano ho van intentar des de la seva àrea després de recuperar la pilota.

Va ser finalment Juanjo qui va aconseguir encertar amb un llançament després de parar-li un xut a Lyskov per posar el definitiu 0-2 quan la classificació ja estava assegurada.

Ugra, 0; Barça Lassa, 2

<strong>Ugra</strong>: Kupatadze, Marcenio, Nando, Chishkala, Volyniuk –equip inicial–, Shayakhmetov, Lyskov, Caio, Davydov, Katata, Signev i Afanasyev.