INTERÈS ANGLÈS

El Liverpool rere els passos de Dembélé

Els 'reeds' estan disposats a pagar 100 milions d'euros en el mercat hivernal pel davanter blaugrana, assegura la premsa britànica

jdomenech45543989 barcelona  20 10 2018   deportes       ernesto valverde en l181021190344

jdomenech45543989 barcelona 20 10 2018 deportes ernesto valverde en l181021190344 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Liverpool contempla reforçar-se amb magnificència en el pròxim mercat hivernal, curiosament, quan farà un any de la sortida de Philippe Coutinho per fitxar pel Barça. I l’objectiu no sembla que sigui cap més que el davanter francès Ousmane Dembélé, discutit a les files blaugrana per diversos episodis extraesportius que van motivar l’absència del jugador en l’última convocatòriad’Ernesto Valverde, en la derrota de Lliga contra el Betis.

Segons assegura el diari 'The Sun', Jürgen Lopp, el tècnic del Liverpool, vol reforçar la davantera i per aquesta raó ha posat la mirada en Dembélé. El club anglès sembla que està disposat a pagar 85 milions de lliures –al canvi, 98 milions d’euros– pel futbolista, que en aquests moments es troba concentrat amb la selecció francesa.

Informacions franceses

Notícies relacionades

Aquesta informació es reforça amb el fet que Lopp és un entusiasta de Dembélé, a qui ja va pretendre fitxar quan jugava a Rennes, abans de la primera experiència internacional del futbolista, que només té 21 anys, al Borussia Dormund.

Precisament, aquest dimecres, el diari esportiu francès 'L’Équipe' dedica la portada a Dembélé i parla de "perill" a l’informar de la situació que té al Barça. 'L’Équipe' tampoc descarta la sortida del futbolista en el mercat d’hivern i recalca que Didier Deschamps, seleccionador francès, també ha donat "diversos tocs" al futbolista.