ENUIG BLAUGRANA

El Barça, indignat amb Dembélé

El davanter francès va trigar dijous una hora i mitja a informar el club sobre la seva absència en l'entrenament i aquest divendres ha acudit a la ciutat esportiva, però tampoc s'ha entrenat

jdomenech45543989 barcelona  20 10 2018   deportes       ernesto valverde en l181021190344

jdomenech45543989 barcelona 20 10 2018 deportes ernesto valverde en l181021190344 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

L’enuig del Barça amb Ousmane Dembélé pel seu comportament discutible fora del terreny de joc ja comença a ser un secret a crits. Ningú està content amb el seu estil de vida, i menys ara que ha transcendit que el club va trigar més d’una hora i mitja a localitzar-lo dijous després que no es presentés a l’entrenament. Aquest divendres tampoc s’ha entrenat, tot i que almenys s’ha presentat a la ciutat esportiva. 

L’emissora RAC-1 va informar que el davanter francès no va avisar dijous que no assistiria a l’entrenament. Quan finalment se’l va poder localitzar després de repetits intents, va dir que tenia problemes estomacals, i el club va informar llavors que patia una gastroenteritis.

A l’extrem francès se’l va dispensar d’acudir a l’entrenament de dijous, però aquest divendres ha fet acte de presència. Però no s’ha entrenat amb els seus companys. És dubtosa, doncs, la seva participació en el partit que el Barça juga aquest diumenge al Camp Nou davant del Betis. 

Situacions incòmodes

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber aquest diari, ni a les oficines ni al vestidor estan contents amb el comportament de Dembélé. El seu elevat cost (105 milions més 40 en variables) i la seva joventut obliguen a ser pacients, però el seu estil de vida fora del terreny de joc ha generat ja més d’unes quantes situacions complexes.

De fet, el club esperava i esperen que la contractació del seu compatriota Éric Abidal com a secretari tècnic ajudés a encarrilar i professionalitzar l’elèctric futbolista.