ACTUALITAT DEL BARÇA

Umtiti ja s'entrena amb la resta de la plantilla blaugrana

Messi s'exercita per segon dia consecutiu després de la seva fractura

umtiti

umtiti

1
Es llegeix en minuts

El davanter Lionel Messi s’ha tornat a exercitar aquest dijous sobre el terreny de joc i el defensa Samuel Umtiti ha començat a fer part de la feina amb el grup en l’entrenament que la plantilla del Barcelona ha fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Messi es va fracturar el radi, fa 12 dies, en el partit de Lliga contra el Sevilla i els metges li van diagnosticar tres setmanes de baixa. Dimecres va tornar a entrenar-se i va tocar pilota per primera vegada des de la lesió. Umtiti fa un mes que està de baixa a causa d’una lesió al cartílag del genoll esquerre.

Recuperació després de la Copa

Notícies relacionades

Els titulars en el debut coper del Barça contra la Cultural Lleonesa han fet tasques de recuperació, mentre que la resta de disponibles del primer equip han començat a preparar el compromís de lliga de dissabte vinent contra el Rayo Vallecano.

Com en els dies previs al partit de Copa de Rei, hi han participat els jugadors del Barça B Peña, Chumi, Cuenca, Miranda Riqui Puig.

Nova lesió de Sergi Samper

<strong>Sergi Samper</strong>, que es va retirar lesionat del partit de Copa del Rei, té una ruptura del soli de la cama dreta, segons van informar els serveis mèdics del club blaugrana.