VIATGE A LLEÓ

Valverde dona descans a set titulars en la Copa

El tècnic del Barça concedeix dos dies lliures a Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Busquets, Coutinho, Suárez i Jordi Alba per debutar contra la Cultural i Esportiva Lleonesa

sergi-roberto

sergi-roberto

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Després de l’espectacular triomf en el clàssic contra el Madrid, el Barcelona ha començat a preparar la seva estrena en la Copa dimecres vinent a Lleó contra la Cultural i Esportiva Lleonesa. Valverde ja ha començat a donar pistes sobre els seus plans de cara a aquest primer xoc de Copa. Per començar, ha donat dos dies de festa a set dels onze jugadors considerats titulars ara mateix a l’equip blaugrana.

Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Busquets, Coutinho, Luis Suárez i Jordi Alba ja no s’han entrenat aquest dilluns a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Tampoc ho faran dimarts perquè el club ha anunciat que tenen festa.

Cillessen, amb gastroenteritis

Valverde, després de la mala experiència de la temporada passada, vol aprofitar la Copa del Rei per anar donant minuts a la segona unitat de la seva plantilla, obrint alhora la porta a joves del filial. És, a més, la competició de Jasper Cillessen, tot i que el porter holandès no s’ha entrenat aquest matí amb l’equip per "una gastroenteritis", com ha informat el club blaugrana.

Notícies relacionades

El tècnic blaugrana ja ha fet treballar sis joves del filial amb el primer equip: dos porters (Iñaki Peña i Carevic), dos centrals (Chumi, un clàssic en els últims dies després de la lesió de Vermaelen, i Cuenca), un lateral esquerre (Miranda) i un centrecampista (Riqui Puig).