"NEYMAR NO TORNARÀ"

Bartomeu: "Aquest escut queda tancat. No ha agradat als socis, en farem un altre"

El president del Barça revela que no està previst fitxar el pròxim mes de gener i anima l'equip a fer "un pas endavant" sense Messi

zentauroepp45534718 barcelona  20 10 2018   deportes    el presidente del fc bar181020120253

zentauroepp45534718 barcelona 20 10 2018 deportes el presidente del fc bar181020120253 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Ara farem una reflexió interna de l’escut. Aquest escut està acabat. No es presentarà més, no agrada als socis. És un tema tancat, n’haurem de fer un altre". A la seva manera, sense assumir-ho directament, tot i que tampoc feia falta,Josep Maria Bartomeu ha reconegut a Mònica Terribas en el programa 'El matí de Catalunya Ràdio' el seu fracàs en l’evolució de l’escut del FC Barcelona, un punt de l’ordre del dia que ell va retirar personalment de l’assemblea de compromissaris de dissabte passat.

Ha sigut llavors, ja al final de l’entrevista, quan ha reconegut aquesta derrota en l’assemblea. "La meva obligació com a president és escoltar els compromissaris. Els vaig entendre, per això vaig retirar aquest punt de l’escut. Vaig entendre que no seria escollit. Que sentin que els hem escoltat. Aquest club és democràtic. No tinc problemes en perdre votacions", ha admès Bartomeu.

"Quan tot s’aprova es diu que l’assemblea està manipulada i si no es diu que és una arma contra la junta" (Bartomeu)

“Vam retirar el punt, és una cosa democràtica. Segueix l’assemblea i no passa res. Després, vam perdre un altre punt. Quan tot s’aprova es diu que l’assemblea està manipulada i si no es diu que és una arma contra la junta directiva", ha precisat Bartomeu, que ha negat que la seva decisió tingués un component antidemocràtic. "El tema de l’escut queda tancat", ha reiterat el president. "Segurament les sigles FCB hauran de ser a l’escut".

Notícies relacionades

Bartomeu ha reconegut també que no es planteja la tornada de Neymar. "Va marxar i no tornarà. No, no està previst que torni. Tenim jugadors per tirar això endavant. Que la gent no pensi en depressió, hi haurà jugadors que els lideraran. Hi ha molt bons jugadors capaços de donar força, tot i que el talent del Leo és innegable", ha dit el dirigent sobre l’absència de Messi en les tres pròximes setmanes. "Sortiran motivats per demostrar que ho poden fer", ha comentat recordant Bartomeu que no hi ha opció del retorn de Neymar.

"Valverde té contracte fins a la temporada 19-20. En això tranquil·litat absoluta" (Bartomeu) 

"No ens agrada que els jugadors se’n vagin amb la clàusula. No, no hem parlat amb ningú", ha insistit el president sobre el futur de Neymar. També s’ha mostrat contundent sobre el futur de Valverde. "Ernesto té contracte fins a la temporada 19-20. En això tranquil·litat absoluta. Si algú dubta, que no tingui dubtes. La primera temporada va ser excel·lent, amb un doblet. Estem contents amb Ernesto", ha assegurat Bartomeu.

"No serà que Sandro Rosell és a la presó perquè ha sigut president del Barça"

En la seva entrevista amb Mònica Terribas, Bartomeu també ha abordat la situació del seu amic i expresident blaugrana, Sandro Rosell. "És una pregunta a l’aire. ¿No serà que Sandro Rosell és a la presó perquè ha sigut president del Barça?", es va preguntar de forma retòrica l’actual dirigent del club, que després va revelar que ha mantingut diverses converses amb el seu amic Rosell. "He anat una vegada a veure’l a Soto del Real i dues a Can Brians"