DUEL CATALÀ

Barça-Espanyol, en els vuitens de final de la Copa de la Reina

L'eliminatòria es disputarà a partit únic

femenino

femenino

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona iniciarà el 25 de novembre la defensa de la Copa de la Reina contra l’Espanyol, en una eliminatòria de vuitens de final que es disputarà a partit únic. El campió de les dues últimes edicions de la Copa de la Reina exercirà com a amfitrió en el derbi català del pròxim 25 de novembre. Aquell mateix dia es resoldran tots els encreuaments de vuitens de final, que aquesta temporada donarà cabuda als 16 conjunts de la Lliga Iberdrola en lloc de vuit.

Inma Castañón, capitana del primer guanyador de la Copa de la Reina –el Karbo Deportivo de la Corunya, en 1983–, va actuar com a primera mà innocent en un sorteig que va impedir l’enfrontament entre el Barcelona i l’Atlètic, perquè són els dos únics representants espanyols en la Lliga de Campions.

L’equip blaugrana començarà contra l’Espanyol el camí cap a la final, que es disputarà l’11 de maig; l’Atlètic, vencedor de la competició el 2016, començarà la seva participació en la Copa de la Reina contra el Màlaga, així mateix com a local.

- Vuitens de final 

Barcelona-Espanyol

Real Betis-Athletic Club

Madrid CFF-Fundació Albacete

Rayo Vallecano-Sporting de Huelva

València-Reial Societat

EDF Logronyo-Sevilla

Notícies relacionades

At. Madrid-Màlaga

Granadilla Tenerife-Llevant.