PRIMER RETROBAMENT

Iniesta espera enfrontar-se amb el Barça al Japó

El club blaugrana farà una gira per l'Àsia en la pretemporada del 2019 i podria jugar contra el Vissel Kobe de l'excapità

jdomenech45496318 fra21  kobe  japan   17 10 2018   el jugador espa ol del vis181017104701

jdomenech45496318 fra21 kobe japan 17 10 2018 el jugador espa ol del vis181017104701 / JIJI PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Andrés Iniesta va afirmar aquest dimecres que seria "fantàstic" poder enfrontar-se amb el FC Barcelona durant la gira que el seu antic club realitzarà l’estiu vinent al Japó, on l’exfutbolista blaugrana juga actualment amb el Vissel Kobe. El club blaugrana va anunciar que l’equip d’Ernesto Valverde faria una gira per l’Àsia, i els països escollits són la Xina i el Japó. Es desconeix encara quins equips seran els seus rivals. 

"Seria un moment fantàstic si es pogués complir. Crec que seria una oportunitat inèdita tant per a mi com per als aficionats del Japó", va dir el centrecampista espanyol al ser preguntat en roda de premsa per la possibilitat de jugar contra el club on va exercir tota la seva carrera abans d’arribar a la lliga japonesa el juliol passat.

El llegendari 8 del Barça va assenyalar, així mateix, que espera "poder contribuir més a l’equip" vista la decebedora trajectòria del Vissel de Kobe, en una compareixença davant els mitjans en aquesta ciutat portuària de l’oest del Japó i recollida per l’agència local Jiji.

Notícies relacionades

Iniesta ha participat en nou partits i ha marcat dos gols amb el seu equip, que es troba actualment en l’onzè lloc de la J-League quan falten cinc jornades perquè acabi la competició.

Iniesta, no obstant, va afirmar que s’està "adaptant a poc a poc a la vida al Japó", així com als seus companys i a la lliga nipona, i va afegir que Kobe és "una ciutat meravellosa", on ha tingut "una gran acollida" entre els aficionats locals.