ACTUALITAT BLAUGRANA

"No ha sigut un accident"

La junta directiva del Barça es mostra en desacord amb Valverde i entén que ni la desfeta del Madrid serveix de consol davant la derrota de Leganés

aguasch45212222 fc barcelona s luis suarez  second right  argues with refere180927124938

aguasch45212222 fc barcelona s luis suarez second right argues with refere180927124938 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts

Hi ha preocupació en la junta directiva del club blaugrana per la decebedora derrota al camp del Leganés (2-1). El llanguiment que va mostrar l’equip, la manera com l’últim de la classificació va remuntar el partit, ha disgustat els mandataris de l’entitat, fins al punt de contradir el seu entrenador, Ernesto Valverde. "No va ser un accident", va deixar caure un alt dirigent de l’entitat. 

 "Això és futbol, pot passar. Costa explicar les coses que passen perquè tens un partit controlat i en un minut se t’escapa amb dos gols d’aquesta manera. Ha sigut un accident", va dir Valverde en la roda de premsa després del duel de Butarque. La directiva no hi està d’acord.

Notícies relacionades

S’interpreta que la dinàmica dels últims partits del Barça ja no era òptima, es detectaven massa desequilibris, i per tant no pot considerar-se la derrota com a una cosa absolutament sorprenent i inesperada. Ni tan sols la desfeta del Reial Madrid a Sevilla ha mitigat el disgust. "Això no ens val, hem de mirar-nos a nosaltres mateixos", va insistir aquest alt dirigent, en una impressió molt compartida en la junta.

Reflexió al vestidor

Alhora va remarcar el context de la temporada. "Això és només el principi". O sigui, convé, al seu judici, no perdre la calma. Les coses rellevants passen més endavant. Però això no significa que no hi hagi preocupació. De fet, és extensible al mateix vestidor. Aquest matí, abans de la sessió preparatòria, tècnics i jugadors han analitzat el que va passar a l’estadi del Leganés per provar de trobar una reacció necessària des de fa diversos partits.