LA PLANTILLA, PER COMPLET

Malcom rep l'alta mèdica

Valverde ja pot comptar amb l'extrem brasiler, que només ha jugat sis minuts amb el Barça

lmendiola44670571 barcelona  spain   august 15   malcom of barcelona  r  and w180815185058

lmendiola44670571 barcelona spain august 15 malcom of barcelona r and w180815185058 / David Ramos

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Malcom ja està a punt. Acaba de rebre l’alta mèdica, segons ha informat el Barça després de l’entrenament posterior a l’empat amb el Girona. L’extrem brasiler queda, per tant, a disposició d’Ernesto Valverde, que disposa ara mateix de la plantilla per complet. No hi ha cap jugador lesionat, per la qual cosa podrà seguir amb les rotacions, com ja va fer contra el Girona quan va col·locar quatre noves peces (Semedo, Lenglet, Arthur i Arturo Vidal) l’onze inicial.

Notícies relacionades

Després d’haver superat l’esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, Malcom espera la seva oportunitat. Amb prou feines ha jugat amb la samarreta del Barça. Aquesta lesió, que es va produir en un entrenament a la ciutat esportiva, va tallar bruscament la seva adaptació. Havia d’estar inicialment una setmana de baixa, però s’ha allargat aquest període fins a les tres setmanes.

Tan sols ha disputat sis minuts amb la samarreta del Barça. Sis minuts dels 630 possibles, corresponents a les cinc jornades de Lliga, la Supercopa d’Espanya amb el Sevilla (2-1), i el debut europeu amb el PSV Eindhoven (4-0). Malcom va aparèixer en el tram final del partit contra el Valladolid en aquesta deplorable gespa del Nou Zorrilla i li va donar temps a tenir una ocasió de perill, però el seu xut va ser atrapat per Masip.