SEGONA VISITA AL CAMP NOU

Granell: «Serem valents contra el Barça, però amb un punt de cautela»

«¿Miami? Se'm fa estrany no veure un partit de la Lliga a Girona, però segur que és pel bé del club», diu el capità

marcosl40218238 girona   girones   futbol girona   alex granell  jugador del170922191648

marcosl40218238 girona girones futbol girona alex granell jugador del170922191648 / Joan Castro ICONNA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Girona arriba al Camp Nou feliç. El Girona preveu un diumenge feliç perquè el seu botí de punts (7 de 12 de possibles) permet al nou projected’Eusebio  estar tranquil després de la marxa de Pablo Machín al Sevilla. Un botí que l’ha enfilat fins al sisè lloc de la Lliga que acaba de començar empatat a punts amb el Celta (3r), Espanyol (4t) i Getafe (5è), contra l’Alabès (7è, també amb set punts).

“Hi anem amb un coixí de punts. No serem tan valents ni descarats, perquè l’experiència de l’any passat no ens va sortir bé. Serem valents, però amb el punt de cautela que ens va faltar llavors”, ha dit Àlex Granell, el capità del Girona, que va començar la seva roda de premsa recordant-se dels dos joves seguidors del Girona morts en un accident de trànsit quan es dirigien a Montilivi per assistir al duel amb el Celta. “Estem al costat de les famílies i compromesos per ajudar en el que faci falta”, ha explicat el centrecampista.

“Ara no ens sorprendrà l’estadi ni tampoc ens quedarem meravellats pels jugadors que tindrem al davant” (Granell) 

El Girona hi arriba calmat, disposat a demostrar que ha après la lliçó de la temporada passada al Camp Nou. Va sortir a disfrutar de la seva estrena al temple blaugrana i es va emportar un rotund 6-1, malgrat que Portu va avançar el llavors conjunt de Machín amb el seu gol inicial (m. 3). Després, la tempesta se’l va carregar. “Sempre és un plaer veure jugar Messi. Jo soc dels que pensen que no n’hi haurà cap altre com ell”, ha afirmat el capità del Girona.

Granell ha recordat que el Girona serà un altre. “Ara no ens sorprendrà l’estadi ni tampoc ens quedarem meravellats pels jugadors que tindrem al davant. Ni per l’escenari”, ha comentat el capità. També ha reconegut: “És difícil fer mal al Barça pels jugadors tan talentosos que té, però no podem perdre les nostres senyes d’identitat. Som un bloc que s’entén a la perfecció, amb els matisos que hem incorporat aquesta temporada”.

El partit de Miami

Notícies relacionades

Després, Granell ha expressat la seva opinió sobre el possible Girona-Barça a Miami. “Se’m fa estrany no veure un partit de la Lliga espanyola a Girona, però és segur que és pel bé del club. L’únic que em preocupa és que es cuidi el soci del Girona”, ha recordat el centrecampista. “No jugar a Montilivi és un hàndicap, però igual podria ser positiu per a nosaltres”, ha afegit Granell. “No hi ha res oficial, ara és parlar per parlar, tot i que a mi m’agradaria jugar a Montilivi”, ha precisat Borja García.

El Girona no estarà sol. 1.200 aficionats s’han apuntat per anar a l’estadi del Barça dins del paquet d’incentius que va preparar el club amb motiu del Girona-Barça, que s’ha de disputar el gener del 2019 a Miami si la Lliga de Futbol Professional (LFP) obté tots els permisos necessaris.