CITA AL PALAU

El Barça Lassa reuneix els seus sis fitxatges com a objectiu de "guanyar-ho tot"

zentauroepp45102277 bara basket  baloncesto180919191237

zentauroepp45102277 bara basket baloncesto180919191237 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El Barça Lassa s’ha presentat oficialment reunint al Palau Blaugrana les sis noves incorporacions de l’equip: Singleton, Pangos, Kuric, Pustovyi, Blazic i Smits. L’objectiu de rescatar el millor Barça és a les seves mans. Nacho Rodríguez, màxim responsable esportiu de la secció, ha avisat que l’objectiu per al nou curs és “guanyar-ho tot, com sempre correspon al Barça i intentar seguir la línia de treball de la segona meitat de la temporada”.

Rodríguez va advertir, a més, que un dels grans objectius és “millorar a l’Eurolliga, hauríem d’estar en el play-off, i ser competitius a partir d’aquest cap de setmana, amb vista a la Supercopa”.

El Barça continua a les ordres de Svetislav Pesic. “És el millor per al club”, ha defensat Rodríguez. “Es va guanyar el dret a construir l’equip aquest pròxim any, perquè va fer una feina excel·lent. Si es va retardar el seu nomenament és perquè hi havia detalls per negociar”.

L’optimisme dels nous

Chris Singleton: “Aquest equip em dona molt bones vibracions. Podem fer grans coses amb treball dur i dedicació".

Kevin Pangos: “m’encanta formar part d’aquest equip i del club. Estic desitjant mostrar el meu talent i el potencial d’aquesta plantilla".

Kyle Kuric: “Estic molt il·lusionat d’estar aquí. Tinc moltes ganes de començar la competició amb la Supercopa. Ara, ja disfruto del cub i la ciutat”.

Artem Pustovyi: “Ser al Barça és un gran pas en la meva carrera i vull treballar a fons i donar-ho tot en la pista”.

Notícies relacionades

Marko Blazic: “Espero que aquesta temporada superem totes les expectatives. És una temporada llarga i segur que arribaran molt bons moments”.

Ronald Smits: “Espero disfrutar i aprendre moltíssim amb els meus nous companys i el cos tècnic”.