CONFESSIÓ ¿INOPORTUNA?

Lozano vol jugar al Camp Nou cada dia

"Seria un somni venir a aquest gran club", diu el davanter mexicà del PSV sobre el Barça

jdomenech45073982 barcelona   17 09 2018   deportes    el delantero del psv ei180917183041

jdomenech45073982 barcelona 17 09 2018 deportes el delantero del psv ei180917183041 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

No hi ha res millor per jugar en el Barça que fer la guitza al Barça. No farà res millor Hirving Lozano per "complir el somni" de vestir la samarreta del Barça que fer-la grossa aquest dimarts en l’estrena de la Champions. No és un somni quimèric. El davanter mexicà és un dels referents del PSV i suma sis gols en vuit partits.

Notícies relacionades

Els tècnics blaugrana li van fer un seguiment, però no era el perfil del futbolista que buscaven. Ocupa, a més, plaça d’extracomunitari, i al Barça n’hi sobraven. En la seva primera campanya a Europa, a Eindhoven, on va arribar procedent del Pachuca, va marcar 17 gols en 29 partits de Lliga.

Lozano, Gutiérrez i Anegliño, d’esquerra a dreta, escalfen al Camp Nou. / JORDI COTRINA

"Seria un somni jugar en aquest gran club". Lozano no es va mossegar la llengua al confessar, vestit amb el xandall del PSV, que li agradaria jugar cada dia al Camp Nou. Després d’haver destacat amb Mèxic en el Mundial de Rússia –on la tricolor va caure, com sempre, a vuitens– l’extrem afirma que el Barça-PSV "és el partit més important de la meva carrera". Per tractar-se de la competició de clubs més prestigiosa del planeta, per l’escenari, el rival i la identitat dels seus adversaris. Entre ells, Leo Messi, "el futbolista més temible, el millor del món." Tot era de la màxima magnitud a ulls de Lozano. "Juguem contra un gran equip, en un gran estadi, amb grans jugadors, ho disfrutaré al màxim i donaré el millor de mi", va prometre.

Temes:

Champions Futbol