GASTROENTERITIS DE LES BLAUGRANES

Polèmica per l'ajornament del Barça-Llevant de la Lliga Iberdrola

El club valencià posa sota sospita la gastroenteritis de les jugadores del club blaugrana

jmexposito45043323 180915170830

jmexposito45043323 180915170830

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Polèmica a la vista a la lliga de futbol femení. L’RFEF va anunciar aquest divendres que el Llevant-Barça que s’havia de celebrar aquest diumenge a la una del migdia quedava ajornat a causa del brot de gastroenteritis que havia afectat gran part de la plantilla blaugrana a la seva tornada del Kazakhstan, on dimecres va començar (amb derrota) la seva etapa a la Champions. El club valencià, no obstant, ha posat en dubte la malaltia de les futbolistes.

Fonts del Llevant han mostrat a l’agència EFE la seva sorpresa pel fet que el Barça fes la petició a la RFEF “a esquena” del club granota, amb el qual només va contactar després d’haver parlat amb la RFEF, “una cosa il·lògica quan el més normal és parlar entre clubs”, opinen les esmentades fonts.

Petició anterior denegada

Notícies relacionades

Però el Llevant tira amb bala al revelar que el Barça havia sol·licitat anteriorment que el partit es disputés dimarts vinentper tenir més dies de descans després del seu viatge al Kazakhstan, i que després de la negativa del club valencià fins i tot va demanar que en lloc d’a les 13.00 hores es jugués a les 19.00.

El club granota, que després d’una forta inversió aquest any torna a ser un dels aspirants al títol, es reservava de posar en dubte l’informe mèdic, però alhora mostra la seva estranyesa per la coincidència entre la sol·licitud d’ajornar el joc i la sobtada malaltia massiva de les jugadores del Barça.