CHAMPIONS FEMENINA

El Barça perd 3-1 al Kazakhstan i es complica la vida

Un gol de l'anglesa Duggan alimenta l'esperança de remuntar contra el Kazygurt al Mini en la tornada

lmendiola41928756 barcelona  03 02 2018   deportes       la jugadora blaugrana180912184522

lmendiola41928756 barcelona 03 02 2018 deportes la jugadora blaugrana180912184522 / JORDI COTRINA

1

El Barcelona s’ha complicat la seva existència a la Lliga de Campions després de caure contra el Biik Kazygurt kazakh per 3-1 en l’anada dels setzens de final, de manera que haurà de remuntar al Miniestadi el pròxim 26 de setembre per mantenir-se amb vida en la màxima competició continental.

Les de Fran Sánchez van arribar a perdre per 3-0, però un gol de l’anglesa Toni Duggan els ha donat aire contra un rival molt físic i que ha aprofitat al màxim les seves oportunitats.

El partit, que era dominat per les blaugrana, s’ha complicat per a les catalanes en els últims minuts del primer temps després de la lesió de Myasnikova que ha obligat l’àrbitre, l’eslovaca Valentova, a afegir sis minuts més.

En l’últim minut, Gabelia ha servit un córner i en una acció confusa pel que sembla Alexia Putellas ha introduït la pilota a pròpia porta, tot i que les blaugrana han reclamat insistentment que l’esfèrica no havia traspassat la línia de gol.

Fins aleshores, el Barça havia dominat totalment la situació. Han destacat les accions de Bárbara Latorre, així com una rematada de taló de Duggan que ha pogut marcar abans del quart d’hora.

Descol·locades

Les kazakhs, amb un joc molt físic, han trobat alguna opció penjant centrades laterals, però sense gairebé perill, mentre que Andonova (min. 29 i 43) i novament Latorre (min.42) han tingut a prop el gol.

Però l’1-0 ha descol·locat les blaugrana. En el descans, Fran Sánchez ha fet entrar Claudia Pina Aitana Bonmati per Alves i Andonova, però el BIIK ha marcat el 2-0 per mitjà d’Ikwaput

Tampoc ha millorat el joc amb l’entrada de Kheira Hamraoui per Bussaglia en el minut 54 perquè novament Gabelia, en el minut 60, ha fet pujar el 3-0 i ja han saltat totes les alarmes.

L’esperança per al Barça porta el nom de Toni Duggan, que en el 66 ha recollit una pilota al segon pal i ha marcat el 3-1. Fins al final del partit, les de Fran Sánchez han intentat retallar diferències, però no ho han aconseguit. La resolució de l’eliminatòria es veurà al Miniestadi.

Kazygurt, 3 - FC Barcelona, 1

<span style="font-size: 1.6rem;"><strong>BIIK Kazygurt:</strong> Zheleznyak; Kravets, Mashkova, Rosenquist, Myasnikova (Ikwaput, min. 45+5); Kulmangambetova (Beard, min. 67), Korte; Aduli; Litvinenko, Ihezuo i Gabelia (Krasyukova, min. 80).</span>