LA FERIDA DE ROMA

El "penediment" de Luis Suárez

El davanter del Barça es retreu haver jugat els 90 minuts contra el Leganés just abans de la desfeta europea de la temporada passada

marcosl44883738 barcelona s uruguayan forward luis suarez celebrates after s180902213732

marcosl44883738 barcelona s uruguayan forward luis suarez celebrates after s180902213732 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Roma és un ferida que tardarà a tancar-se al vestidor del Barça. Si és que es tanca algun dia. La derrota en la Champions de la temporada passada contra l’equip italià malgastant un còmode 4-1 arrencat al Camp Nou continua generant dolor a la plantilla blaugrana. Per a Messi "és una espineta". Per a Luis Suárez, el seu amic de l’ànima i còmplice de l’atac, és una ferida i, alhora, un missatge. "Em penedeixo molt d’haver jugat els 90 minuts contra el Leganés", ha comentat el davanter uruguaià en una entrevista concedida al programa 'Tu diràs' de RAC-1.

Notícies relacionades

Suárez se’n penedeix perquè l’obsessió de voler jugar tots els partits (i tots els minuts) li va acabar passant factura en la nit de l’Olímpic romà. "Vaig jugar aquí a casa tenint molts punts d’avantatge i en tres dies teníem la final de Roma", ha admès Suárez. Una final que el Barça va perdre de mala manera (3-0), sense capacitat de resposta. Va llençar a les escombraries un gran avantatge i va embrutar la temporada, que després es va tancar amb el doblet: Lliga i Copa.

"Regular més la plantilla"

"Arribes una mica desgastat, i un ha de ser conscient, igual que l’entrenador, que aquests detalls no poden passar aquesta temporada”, ha reclamat el '9' del Barcelona. "Això ajudarà a regular més la plantilla aquest any", ha subratllat.