Duel al Camp Nou

Barcelona - Osca: horari i on veure el partit a tv

Els de Valverde reben l'Osca, debutant a Primera Divisió

zentauroepp44776785 barcelona s croatian midfielder ivan rakitic  l  stands on t180826005411

zentauroepp44776785 barcelona s croatian midfielder ivan rakitic l stands on t180826005411 / BENJAMIN CREMEL

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona-Osca, partit corresponent a la jornada 3 de la Lliga, es disputarà al Camp Nou diumenge 2 de setembre a les 18.30 hores i es podrà seguir a través de BeIN LaLiga. El web de El Periódico farà un seguiment ‘online’ des de minuts abans del partit.

L’equipd’Ernesto Valverde  voldrà mantenir el ple de victòries. De moment, els blaugrana han vençut en els seus dos primers compromisos de lliga: 3-0 al’Esportiu Alabès i 0-1 al Reial Valladolid al Nuevo José Zorrilla. Els blaugrana tornaran a disputar un partit sobre una gespa en condicions, després de l’esdevingut a Pucela.

Notícies relacionades

En la convocatòria del Barça crida l’atenciól’absència de Rafinha, especialment després que Valverde aplaudís en públic la seva continuïtat en la disciplina blaugrana.

Davant hi haurà l’Osca, equip debutant en la Primera Divisió i que ha començat la seva etapa en la màxima categoria amb molt bon peu. El club d’Osca va vèncer, en la primera jornada, a Ipurua, gràcies a un doblet del sabadellenc Álex Gallar; en la segona, va aconseguir empatar contral’Athletic Club  al Nuevo San Mamés un partit que perdia per 2-0 gràcies a un golàsd’Àvila  en els últims compassos del partit.