Des del Japó

Iniesta: "Veig el Barça potent, amb una plantilla molt important"

El manxec ha valorat les noves incorporacions del club blaugrana

iniesta

iniesta

2
Es llegeix en minuts

L’exbarcelonista Andrés Iniesta, ara jugador del Vissel Kobe japonès, ha assegurat que veu el Barça "potent" i "amb una plantilla molt important", per la qual cosa espera que arribi al final de la temporada "amb possibilitats de guanyar-ho tot". En unes declaracions a Barça TV, coincidint amb l’estada de l’infantil B del Barça al Japó, el centrecampista manxec ha recordat que el club blaugrana "ha fet incorporacions de gent jove i més experimentada que segur que li dona un pòsit i una presència molt important".

El migcampista ha admès que alguns dies recupera les imatges del seu comiat del Barça, d’algun partit o d’algun acte: "El que vaig viure va ser una cosa màgica que mai oblidaré. Tantes mostres d’afecte en aquell temps van ser increïbles i, en el dia d’avui, ho continuo recordant".

Quant a l’elecció de Leo Messi com a primer capità barcelonista, càrrec en què ha succeït el manxec, Iniesta ha dit que, tot i que no portés abans el braçal, "Leo sempre exerceix de capità". "L’únic que he fet ha sigut disfrutar-hi i, per a mi, ser el capità del FC Barcelona ha sigut una experiència única. Per a ell, després de tants anys al club, suposo que és un al·licient més", ha afegit.

Iniesta també s’ha referit a Arthur Melo, el nou ‘8’ del Barça, el brasiler contractat per ocupar la seva plaça. "L’únic consell és que confiï en el seu joc, perquè té unes condicions molt bones i està en un club idoni perquè el seu futbol creixi cada any. Esperem que tingui molta sort i pugui desplegar el futbol que té i que ajudi el club a ser més gran", ha opinat.

Iniesta aposta per un futur al Barça: "És casa meva, i m’agradaria poder transmetre d’alguna manera tot el que he après i he fet durant tant temps".

Aventura oriental

Notícies relacionades

El centrecampista també ha parlat de la seva aventura al Japó, on admet estar "molt a gust" des del primer dia. "He trobat gent molt predisposada a ajudar: els companys, la gent que treballa al club...", va indicar. L’únic que molesta el centrecampista manxec és la calor. "Hi ha molta humitat i, al principi, amb pocs entrenaments, es nota més", ha dit.

Considera que el tipus de joc no és interromput i ha admès que està "encantat" de viure una experiència que fins ara "està sent molt bona". Sobre el nivell de la J1 League japonesa, Iniesta indica que és una competició molt igualada: "És una lliga i una competició en la qual sembla que qualsevol rival, tot i que estigui a la zona baixa de la classificació, pot venir a casa teva i guanyar-te. I tu pots guanyar qualsevol equip. És un futbol sense objeccions".