DESPLAÇAMENT COMPLICAT

El Barça també estrenarà la gespa d'Anoeta

La Reial Societat encara no ha acabat les obres de remodelació del seu estadi

6a807d4e-501a-4b7c-858e-8a41b123f9a8t3w1180

6a807d4e-501a-4b7c-858e-8a41b123f9a8t3w1180

1
Es llegeix en minuts

El Barça va jugar, dissabte passat, al José Zorrilla sobre una gespa en condicions deplorables. El Valladolid la va plantar a només tres dies del partit i el resultat va ser obvi: la gespa es va aixecar i, a més de provocar que el joc fos impracticable, va propiciar el risc de lesió. Per si això fos poc, el Barça podria viure una situació similar en la seva pròxima sortida: el 15 de setembre, després de l’aturada de seleccions, els blaugrana jugaran a Anoeta i, en el dia d’avui, l’estadi no té la gespa plantada.

La Reial Societat ha posat en marxa la remodelació del seu estadi amb l’objectiu d’eliminar la pista d’atletisme i apropar el públic al terreny de joc. Les obres transcorren segons els terminis previstos, però la gespa encara no ha sigut plantada. La intenció del club és fer-ho aquesta setmana o la vinent per, com a mínim, donar una setmana a la gespa perquè s’assenti per no tornar a veure imatges com les de Pucela. El president de la Reial, Jokin Aperribay, ha volgut evitar els dubtes i ha assegurat que "la gespa estarà en perfectes condicions".

Enuig amb el Valladolid

Notícies relacionades

L’estat de la gespa al Nuevo José Zorrilla va desencadenar les crítiques dels jugadors i l’entrenador blaugrana. Gerard Piqué va ser contundent: “Si volem vendre el producte a fora, primer hem de mirar com està tot aquí. L’estat del terreny de joc era deplorable, ha sigut vergonyós”, va afirmar el central, que va secundar Ernesto Valverde: "Tal com estem ara amb això d’internacionalitzar, que ens vegin als EUA i a laXina, ens hem de preocupar que el camp estigui en condicions raonables".

El president de LaLiga, Javier Tebas, va declarar després del Valladolid-Barça que es procedia a obrir un expedient disciplinari per depurar les responsabilitats pertinents pel deplorable estat de la gespa.