NOVETATS EN EL PALAU

Ludovic Fàbregas serà blaugrana fins al 2021

El Barcelona ha fet oficial el fitxatge del pivot francès, que aportarà experiència i centímetres a la defensa de Xavi Pascual

zentauroepp43500455 vardar s joan canellas  l  and montpellier s ludovic fabrega180619133653

zentauroepp43500455 vardar s joan canellas l and montpellier s ludovic fabrega180619133653 / PATRIK STOLLARZ

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

Era un secret de domini públic. Ara ja està confirmat. El somni de Ludovic Fábregas de jugar alBarcelona  s’ha fet efectiu. El pivot francès, procedent de l’actual campió d’Europa, Montpeller HB, serà blaugrana durant les pròximes tres temporades, fins al final de la campanya 2020-2021. El seu club el volia. També el Paris-Saint Germain, entitat amb més pressupost de la història de l’handbol. Però ell ha preferit ‘Can Barça’ per la seva estima als colors i a la cultura catalana.

‘Ludo’, de 21 anys, arriba per aportar més envergadura a la defensa del conjunt dirigit per Xavi Pascual. El seu 1.98 metres d’altura i la seva agressivitat defensiva seran claus després de la marxa de Viran Morros al París Saint-Germain. Fàbregas, nomenat millor defensa de la Lliga francesa en més d’una ocasió, és, a més, una alternativa efectiva per rellevar Kamil Syprzak i Cedric Sorhaindo en atac; ja que es caracteritza per una gran mobilitat en la línia de sis metres.

Com a casa

Notícies relacionades

Fàbregas és una de les grans estrelles del panorama internacional. Només té 21 anys però ja s’ha consagrat. És indiscutible amb la selecció francesa, la més premiada de la història de l’handbol, i acaba de conquerir la Champions League en una de les seves millors campanyes col·lectivament i individualment.

Després de coronar-se campió d’Europa, arriba a la Ciutat Comtal, on compartirà vestidor amb els seus companys de selecció N’GuessanDika Mem i Sorhaindo amb qui es va proclamar campió mundial (2017) i va conquerir una plata olímpica (2016). I amb Yanis Lenne, el seu company en les seleccions inferiors de França. Les seves arrels catalanes (és nascut a Perpinyà i crescut a Banyuls de la Marenda, poble de la Catalunya Nord) li facilitessin l’adaptació a la ciutat i al club.

Temes:

Handbol