NERVIOSISME BLAUGRANA

Griezmann es queda a l'Atlètic, segons Canal+ França

El davanter francès ha convocat una conferència de premsa a les 14.30 hores a Rússia per informar sobre el seu futur professional

griezmann

griezmann / FRANCK FIFE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Antoine Griezmann, la principal figura de la selecció francesa al Mundial, té programada aquest dimarts una conferència de premsa a Rússia; concretament a les 14.30 hores, en la qual tots els mitjans del seu país asseguren que comunicarà el seu destí per a la pròxima temporada. Segons les últimes notícies ofertes per Canal+ França, el jugador ja té decidit que continuarà a l’Atlètic.

Pendents del davanter

Notícies relacionades

Griezmann atén la premsa a Istra (Rússia), on l’equip francès té assentada la seva base per afrontar el Campionat del Món.

El futbolista manté en suspens l’afició blaugrana, ja que a partir de l’1 de juliol el club català hauria de pagar una quantitat més baixa de la seva clàusula de rescissió de contracte, una xifra que assoleix els 100 milions d’euros però que és assumible per al FC Barcelona. En canvi, Griezmann podria acceptar l’última oferta blanc-i-vermella que gira al voltant dels 20 milions d’euros per temporada.