organigrama esportiu

Abidal, nou secretari tècnic del Barça

L'exfutbolista francès rellevarà en el càrrec Robert Fernández, que no continuarà al club

zentauroepp28430119 barcelona     16 01 2015     deportes     el ex jugador del 180111134833

zentauroepp28430119 barcelona 16 01 2015 deportes el ex jugador del 180111134833

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’exjugador del Barça Éric Abidal serà el nou secretari tècnic del primer equip blaugrana. El francès substituirà aixíRobert Fernández, que no renovarà el contracte que el vincula amb l’entitat fins al pròxim 30 de juny. El FC Barcelona ho ha fet públic a través d’un comunicat en què assenyala que la presentació oficial de l’exdefensa blaugrana com a secretari tècnic serà el pròxim dilluns, 18 de juny. 

En la mateixa nota, el club agraeix a Robert Fernández el seu “compromís i dedicació” durant els tres anys a l’entitat i li desitja “sort i èxits en el futur”. El valencià va arribar fa tres anys per substituirAndoni Zubizarreta  i és responsable de fitxatges com Umtiti, André Gomes o Paco Alcácer, entre altres.

Nou home en l’organigrama esportiu

Notícies relacionades

Malgrat aquest moviment, l’home fort de l’organigrama tècnic, del qual no saltaran com s’ha especulat ni Jose Maria Bakero ni Guillermo Amor (responsables del futbol formatiu), continuarà sent Pep Segura, mànager esportiu de futbol. 

D’aquesta manera, Abidal formarà part de l’equip tècnic del club després de vestir la samarreta blaugrana durant sis temporades en les quals va alçar dos Champions, entre molts altres títols.