DESTINACIÓ JAPÓ

Iniesta tanca el seu fitxatge pel Vissel Kobe

La cadena japonesa NHK ha informat de l'arribada de l'internacional espanyol a la J-League després de disputar el Mundial de Rússia

lainz43462020 deportes  andres iniesta rakuten andr s iniesta     verified180523205623

lainz43462020 deportes andres iniesta rakuten andr s iniesta verified180523205623

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El centrecampista espanyol Andrés Iniesta ha tancat el seu fitxatge pelVissel Kobe del Japó, ha informat aquest dimecres la cadena estatal NHK, fet que confirma els rumors que apuntaven la imminent arribada a la J-League de l’exjugador del FC Barcelona.

Notícies relacionades

Està previst que Iniesta, que viatjarà aquesta nit al Japó, sigui oficialment presentat dijous en un acte que tindrà lloc a Tòquio, tot i que el Vissel Kobe va evitar confirmar aquests detalls. El futbolista, que va jugar diumenge passat el seu últim partit amb la samarreta blaugrana i va rebre un homenatge per part de la seva afició, s’incorporaria al seu nou club després de disputar el Mundial de Rússia amb ‘la Roja’.

L’operació hauria estat facilitada pel propietari del Vissel Kobe, Hiroshi Mikitani, també president del gegant del comerç electrònic i principal patrocinador del FC Barcelona, Rakuten. L’arribada del manxec ha despertat una enorme expectació al país asiàtic. Iniesta seguirà, doncs, els passos dels exinternacionals espanyols Txiki Beguiristain, Andoni Goikoetxea i Julio Salinas, que van jugar a finals de la dècada dels 90 en la J-League.