EL FUTUR DEL CAPITÀ

La premsa japonesa confirma el fitxatge d'Iniesta pel Vissel Kobe

L'anunci oficial s'ha d'efectuar la setmana que ve

rozas43254194 barcelona   09 05 2018      deportes         andr s iniesta 180509221619

rozas43254194 barcelona 09 05 2018 deportes andr s iniesta 180509221619 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta ha acordat el seu fitxatge per l’equip nipó Vissel Kobe, segons publica aquest divendres un mitjà d’aquest país després que el centrecampista anunciés que deixarà el seu equip actual a final de temporada. La notícia de la contractació del capità blaugrana per aquest equip japonès ja va ser avançada per diversos mitjans, entre els quals, EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

El diari nipó ‘Sports Hochi’, referent d’aquest esport al país asiàtic, explica que sembla que Iniesta ha ultimat ja els detalls per unir-se a les files de l’equip del centre del Japó després del Mundial de Rússia, i va afirmar que la seva incorporació pot anunciar-se la setmana que ve. Precisament Iniesta va assegurar dijous que després del seu comiat al Camp Nou comunicaria la seva destinació de forma oficial.

Primer, la Reial Societat

"El fitxatge es difondrà després que el Barça jugui el partit contra la Reial Societat el dia 20, i s’espera que després visiti el Japó", explica el diari, que també detalla que aquella mateixa setmana el jugador sembla que pot reunir-se amb el president de Rakuten, i propietari del Vissel Kobe, Hiroshi Mikitani.