CLÀSSIC PERMANENT

El Madrid guanya el Barça en penals a favor aquesta temporada: 19-7

Els àrbitres han assenyalat cinc màxims càstigs en contra dels blancs i tres contra els blaugrana

fcasals43255234 graf3202  sevilla  09 05 2018   el defensa del real madrid s180510160833

fcasals43255234 graf3202 sevilla 09 05 2018 el defensa del real madrid s180510160833 / Julio Munoz

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sergio Ramos va marcar dimecres a la nit l’últim dels 19 penals que els àrbitres han assenyalat aquesta temporada a favor del Reial Madrid. L’estadística fixa en 5 els que es van xiular contra l’equip de Zinedine Zidane i 3 contra els d’Ernesto valverde. El balanç sobre la pena màxima del FC Barcelona és de set a favor i tres en contra. A la Lliga Santander el Madrid ha executat 10 penals i n’hi han disparat 4, en contraposició amb els 4 a favor i 2 en contra del Barça. Encara queden dues jornades més de Lliga per canviar aquest marcador tan curiós.

El campió de la Lliga i la Copa perd en aquesta pugna contra el finalista espanyol a la Lliga de Campions.

El Madrid va caure a Sevilla (3-2) en el partit ajornat per la celebració de la final de Copa. I això que va disposar de dos penals a favor. El primer el va fallar Sergio Ramos, que va estavellar la pilota al travesser i, en el temps afegit, va esmenar el fiasco batent Soria.

Cristiano Ronaldo ha marcat set dels vuit penals que ha llançat: quatre a la Champions (Juventus, Paris SG, Apoel de Nicòsia i Tottenham) i tres a la Lliga (València, 2, i Sevilla). 

Michael, després d’assenyalar el penal que va fer fora la Juventus de la Champions al Bernabéu. / REUTERS

Sergio Ramos, a més dels llançats contra el Sevilla, en va marcar un altre contra el Getafe en partit de Lliga. La resta de xutadors madristes són: Bale (2), Benzema (2), Isco, Asensio i Vázquez. Aquests tres van batre el porter en partits de Copa.

Les polèmiques de l’últim Barça-Madrid

En el clàssic de diumenge 6 de maig, l’àrbitre Hernández Hernández no va veure penal en una falta clara d’Alba a Marcelo en l’àrea blaugrana. El col·legiat i els seus auxiliars tampoc van advertir la comesa per Keylor Navas sobre Luis Suárez.

Suárez i Navas, després que el porter fes penal al davanter / JORDI COTRINA

Notícies relacionades

Hernández Hernández va assolir fama entre les aficions la temporada 2017-2018 al no concedir un gol legal al Barça al Benito Villamarín que hauria suposat la victòria contra el Betis. Des del clàssic del Camp Nou també se’l recordarà per expulsar Sergi Roberto per un cop amb la mà a Marcelo.

Però si algú vol aparèixer en els titulars de la premsa esportiva és el president del comitè de competició de la Federació, Francisco Rubio, que pretén que se sancioni Sergi Roberto amb quatre partits.