DUR CÀSTIG

Sergi Roberto, quatre partits de sanció

El lateral blaugrana es perd els tres últims partits de la Lliga i l'anada de la Supercopa contra el Sevilla, el Barça apel·larà

1
Es llegeix en minuts

Sergi Roberto ha rebut una dura sanció per part del comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol, que l’ha castigat ni més ni menys que amb quatre partits al considerar que l’acció contra Marcelo, al clàssic de diumenge passat, va ser una agressió, per això el càstig, dictat aquest dimecres, ha sigut tan dur.

D’aquesta manera, el lateral blaugrana no podrà participar als tres últims partits de Lliga i a més la sanció s’estén fins al pròxim curs, ja que Ernesto Valverde no el podrà alinear al partit de l’anada de la Supercopa d’Espanya, que es jugarà a l’estadi Sánchez Pizjuán.

Article 98.1

El comitè de competició li ha aplicat l’article 98.1 del reglament, que estipula l’acció com “una agressió sense causar lesió al contrincant”. El Barça presentarà un escrit al Comitè d’Apel·lació per intentar reduir la sanció aplicada al jugador de Reus. Sergi Roberto, segons es recull a l’acta arbitral del partit, va ser expulsat al minut 44 per “colpejar un adversari amb el braç, amb l’ús de força excessiva, sense ser la pilota a distància de ser jugada”.

Notícies relacionades

A la decisió del Comitè de Competició es recull que el Barcelona, en el seu intent de demostrar una interpretació diferent de la intencionalitat de l’acció, “no ha aportat formalment proves juntament amb el seu escrit d’al·legacions i s’ha limitat a manifestar que les imatges del partit són d’‘accés públic’ (sic)”.

Així mateix, afegeix que “es procedeix a estimar la pretensió subsidiàriament impetrada pel Barcelona” al estimar que “no existeixen raons que permetin o aconsellin imposar una sanció superior a la de quatre partits de suspensió, prevista amb caràcter mínim a l’esmentat article”.

Temes:

Sergi Roberto