FESTA DE LA CONVIVÈNCIA

Piqué lidera la campanya del Barça contra l'assetjament escolar

La Fundació convida les famílies a participar en una festa esportiva el dissabte 12 de maig al Camp Nou

zentauroepp10918620 andorra la vella 08 07 2009 gerard pique jugador de futbol c180509120601

zentauroepp10918620 andorra la vella 08 07 2009 gerard pique jugador de futbol c180509120601

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona, mitjançant la seva fundació i amb Gerard Piqué com a imatge, ha decidit celebrar un acte contra l’assetjament escolar el dissabte 12 de maig a les instal·lacions del Camp Nou. Seran nou hores (des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda), en les quals el club té prevista una infinitatd’activitats esportives per a tot el públic present. El lema és "Tots contra el bullying". L’entrada serà gratuïta.

El ‘bullying’, o assetjament escolar, està molt present a les escoles, on centenars de nois el pateixen. Els riscos són nombrosos i, en ocasions, han posat fi a la vida de les víctimes. La Fundació blaugrana ha decidit passar a l’acció celebrant un esdeveniment contra aquest assetjament. Tot els nens d’entre 6 i 12 anys que desitgin acudir-hi i les seves famílies estan convidades a la festa de la convivència.

Activitats

Notícies relacionades

El dia serà molt complet, amb diverses activitats esportives perquè els més joves s’ho puguin passar d’allò més bé. Dins del recinte culer hi haurà actuacions d’animació infantil, espectacles musicals, tallers de malabars, activitats de futbol, bàsquet, rocòdroms, un futbolí gegant, un circuit d’aventures, etc.

A la festa també hi podran assistir persones amb mobilitat reduïda, que comptaran amb activitats adaptades per poder gaudir de l’esdeveniment; així com una zona de pícnic.