ELS PREPARATIUS DEL CLÀSSIC

Zidane: "No farem passadís al Barça perquè ells no ens el van fer»

L'entrenador del Madrid explica la polèmica fent servir el reconeixement al campió

jcarmengol43187992 graf9214  madrid  05 05 2018   el t cnico franc s del real m180505150822

jcarmengol43187992 graf9214 madrid 05 05 2018 el t cnico franc s del real m180505150822 / EFE Juan Carlos Hidalgo

2
Es llegeix en minuts
Alejandro García

Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid, ha parlat aquest dissabte en la roda de premsa prèvia al clàssic de Lliga d'aquest diumenge al Camp Nou, i ha aprofitat per "aclarir el tema", ha dit després de la primera pregunta, sobre el passadís al campió de la Lliga. "Després del Mundialet no era important per a ells (el FC Barcelona) fer-nos el passadís. N'hi ha que diuen que ells no estaven en la competició, però és mentida, perquè per jugar el Mundialet has de guanyar la Champions, i aquí hi som tots. Jo no soc qui per dir si es fa passadís o no. Nosaltres no els farem passadís perquè ells (el Barcelona) no els en van fer", ha explicat el tècnic.

El francès ha volgut acabar la seva primera resposta sobre el tema de la polèmica destacant la temporada de l'equip de Valverde: "El més important és respectar el que ha aconseguit el Barça, guanyar la Lliga, que per a mi és el més difícil, el més complicat i el més bonic. Han guanyat, els felicito i això és el més important". Però en la pregunta següent se li ha insistit en la qüestió i l'entrenador del Reial Madrid ha reiterat les seves idees: "Només explico el que va passar. No podem dir que ha estat el Madrid el que ha trencat això (la tradició del passadís al campió) perquè no és veritat".

Res especial per a Iniesta

Notícies relacionades

La compareixença de premsa s'ha produït després de l'últim entrenament dels blancs abans de viatjar a Barcelona, en què han treballat amb el grup els tocats Isco Varane, que podrien jugar. De cara al clàssic, Zidane ha insistit en la idea de jugar amb intensitat, competir i no pensar en possibles lesions de cara a la final de Champions. "No canviarà la classificació de la Lliga, però hem de fer un bon partit i intentar guanyar. No tinc por que cap jugador es lesioni, l'important és preparar la final de la Champions i ho farem afrontant els partits que tenim amb intensitat. Tot i que pot ser que hi hagi canvis, amb els tocats o amb qualsevol. L'únic que no jugarà és el que no estigui al 100%, els altres han de jugar, sí o sí," ha explicat.

A Zidane també se li ha preguntat sobre Andrés Iniesta, que jugarà el seu últim clàssic: "És un jugador que admirem, no és un jugador qualsevol pel que ha fet i el que és com persona", ha assenyalat l'entrenador, que també ha explicat que no faran res especial per acomiadar el manxec. Abans d'acabar, el preparador del Reial Madrid ha reconegut que l'actuació del seu equip aquest curs "no és bona a la Lliga, tot i que no es pot parlar de fracàs a la temporada", ha dit.