LA NOVENA LLIGA DEL CAPITÀ

Iniesta: "Les Lligues costen molt, dono un 10 a l'equip"

El centrecampista blaugrana recorda la "perseverança" que ha mostrat el Barça per destronar el Madrid

zentauroepp43129687 la coru a   29 04 2018   deportes   el fc barcelona   celebr180429232310

zentauroepp43129687 la coru a 29 04 2018 deportes el fc barcelona celebr180429232310 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

"Té molt bon gust aquesta Lliga. Al final, la Lliga és tot l'any. És la regularitat, la constància. L'equip s’ho mereixia, amb un molt bon avantatge del segon". Andrés Iniesta, el capità del FC Barcelona, ha viscut una setmana singular. En vuit dies, ha aconseguit dos títols més (Lliga i Copa), en suma ja 32 amb la samarreta blaugrana i, a més, ha anunciat que deixa el Camp Nou a final d'aquesta temporada.

Notícies relacionades

"Ha estat una temporada amb gran nota. Les lligues costen molt. Dono un 10 a l'equip", va comentar el capità barcelonista, que va viure una situació també especial a Riazor. Va aparèixer en els minuts finals, ja amb el Deportivo a Segona Divisió, i el públic gallec es va posar dret per ovacionar-lo. "No hi ha paraules quan reps tant afecte de la gent, i més en situacions difícils com les de Riazor", va confessar un emocionat Iniesta.

"Cada competició té la seva dificultat. No té res a veure el format d'una Champions amb una Lliga, i cada una té el seu valor. Ha estat una gran temporada", va indicar el centrecampista blaugrana. "El meu futur? No tinc res fet", va dir Iniesta, pensant ja en el clàssic de diumenge vinent al Camp Nou i en el Mundial de Rússia amb la selecció espanyola.