LA FINAL DE LA COPA

Xiulets a l'himne i al rei al Metropolitano

El volum eixordador de la megafonia mitiga parcialment les protestes

jcarmengol43025278 barcelona fans cheer prior to the copa del rey final soccer 180421211400

jcarmengol43025278 barcelona fans cheer prior to the copa del rey final soccer 180421211400 / Paul White

1
Es llegeix en minuts

Tal com s'esperava, una bona part dels aficionats blaugrana van dedicar una sonora xiulada a l'himne espanyol i al rei Felip VI abans de l'inici de la final de la Copa a l'estadi Wanda Metropolitano que enfronta el Barça i el Sevilla.

Els fets repeteixen el que ja va passar en les tres finals anteriors amb presència del club català, que coincideix curiosament amb les quatre finals presidides pel nou rei espanyol, totes elles guanyades fins al moment pel conjunt blaugrana.

Notícies relacionades

Els xiulets, les esbroncades i les protestes han acompanyat l'entrada de Felip VI a la llotja de l'estadi i la consegüent audició de l'himne espanyol, que ha sonat a un volum molt elevat a tota la instal·lació. L'aparició a la grada del color groc ha sigut menor del que s'esperava perquè la policia ha requisat nombrós material, com estelades, samarretes grogues i fins i tot xiulets.

Ha sigut la final en què amb més volum ha sonat l'himne espanyol, cosa que en certa manera ha mitigat parcialment els xiulets i les esbroncades que arribaven des del sector ocupat per l'afició blaugrana. En canvi els aficionats sevillistes han taral·lejat notablement la música de l'himne.