TAULES AL BERNABÉU (1-1)

El Barça 'guanya' el derbi madrileny i s'allunya a 11 punts de l'Atlètic

L'equip de Valverde té encara més a prop el títol de Lliga després de l'empat entre el Madrid i el conjunt de Simeone

marcosl42841167 atletico madrid s argentinian coach diego simeone reacts dur180408182219 / GABRIEL BOUYS

marcosl42841167 atletico madrid s argentinian coach diego simeone reacts dur180408182219
marcosl42828932 barcelona   07 04 2018  deportes      messi aguarda la felic180408192038

/

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Volíem guanyar per acostar-nos al Barça...". El desig de Diego Pablo Simeone, entrenador de l'Atlètic, no es va concentrar al Bernabéu. El gol de Cristiano va tenir una resposta immediata amb el gol de Griezmann. L'empat en el derbi madrileny (1-1) fa guanyador el Barcelona, que ha augmentat l'avantatge sobre el segon classificat fins als 11 punts mentre ja en té 15 sobre el Madrid. "Sempre que t'enfrontes a equips tan poderosos com el Madrid tens la possibilitat de patir, estàvem preparats per patir", ha dit Simeone, lamentant, això sí, tenir més lluny el Barça.

"No m'agrada nada escoltar que el Madrid és favorit per guanyar la Champions. No lo vull escoltar" (Zidane) 

Queden set jornades per acabar la Lliga i el Barça de Valverde camina amb pas ferm. Sosté un ritme tan alt que ningú el pot seguir. Ni l'Atlètic. Ni tampoc el Madrid. "En aquesta dècada tan tremenda em sento summament orgullós per com l'equip aconsegueix competir amb dos clubs tan superpoderosos com Barça i Madrid", ha dit Simeone, que assumeix que es tracta d'un desafiament gairebé utòpic. "Si no pots sortir primer, em van ensenyar que has de sortir segon. Si no pots sortir segon, cal intentar sortir tercer. Segurament és un impossible. Però el futbol és meravellós, vull arribar a les tres últimes jornades amb alguna 'chance'", ha afegit el tècnic de l'Atlètic.

Notícies relacionades

Zinedine Zidane, l'entrenador del Madrid, ha reconegut que ha sigut "una pena" no poder guanyar el derbi després d'haver tingut tantes ocasions un cop ha justificat la seva decisió de retirar Ronaldo del camp quan s'havia jugat la primera hora de partit. "De tant en tant s'ha de descansar, tenim molts partits", ha argumentat el tècnic francès, que es va irritar quan li van anunciar que el seu equip era el gran candidat a guanyar la Champions. "No m'agrada gens escoltar que el Madrid és favorit per guanyar la Champions. No ho vull escoltar".

¿Griezmann? Nosaltres volem que Antoine es sienta bé. Vull que el club segueixi millorant, per això em quedo" (Simeone)

A més d'intentar atrapar el Madrid, Simeone espera que Griezmann no faci cas de l'oferta del Barcelona. "Nosaltres volem que Antonie se senti bé. Vull que el club segueixi millorant, per això em quedo", ha assegurat l'entrenador de l'Atlètic.