LA RESPOSTA BLAUGRANA

El Barça considera "inadmissibles" i "inapropiades" les paraules de Tebas sobre l'article 155 en la final de Copa

El club demana al president de la Lliga Professional que "se centri en el seu treball i s'abstingui" de fer declaracions personals

vives

vives

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Les declaracions del senyor Tebas són inadmissibles i impròpies d'algú que té la responsabilitat de la Lliga". Josep Vives, el portaveu del Barcelona, ha posat veu i cara a l'empipament del club per les paraules del president de la Lliga de Futbol Professional (LFP) en què demanava que s'apliqués l'article 155 en la pròxima final de la Copa del Rei davant el Sevilla (21 d'abril) si es xiula l'himne espanyol.

No empitjorar l'ambient del Wanda

Notícies relacionades

Però l'empipament del Barcelona no s'ha quedat sol en aquesta consideració d'"inadmissibles i impròpies" sinó que han anat fins i tot una mica més enllà. "Des del Barcelona exigim al senyor Tebas que se centri a fer el treball que sap fer", ha començat dient Vives. "Que gestioni econòmicament i comercialment l'organització en benefici de tots els seus integrants i que s'abstingui absolutament de fer declaracions d'aquesta naturalesa", ha recalcat el portaveu blaugrana.

El Barça creu que aquesta actitud de Tebas "no contribueix en cap cas a generar el millor ambient de cara a la final que disputarem el 21 d'abril contra el Sevilla a l'estadi Wanda Metropolitano". Vives, en un breu discurs emès a través dels canals oficials del Barça, ha insistit que Tebas "se centri en el seu treball, se centri a gestionar i que deixi de fer valoracions personals".