'RELATS SOLIDARIS'

Valverde: "Pensem que això de Messi no és important"

El tècnic del Barcelona apadrina la catorzena edició de 'Relats solidaris' per a Proactiva Open Arms

valverde-libro

valverde-libro / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

"A la gent del futbol se'ns considera herois per jugar i guanyar finals, però un no pot evitar pensar que els herois de veritat són gent com Òscar Camps i el seu equip que lluiten perquè la gent pugui sobreviure i no acabi morint al mar". Ernesto Valverde, l'entrenador del Barcelona, mirava commogut l'explicació del responsable de Proactiva Open Arms. Ho feia com a padrí de la 14a edició del llibre Relats solidaris promogut per un grup de periodistes esportius.

"Estem intentant que mori la mínima gent possible al Mediterrani. Aquesta visibilitat que ens dona Ernesto és molt important", ha declarat Camps, mentre que el tècnic del Barça abordava després qüestions quotidianes, com les molèsties físiques de Messi que l'han tingut de baixa en els dos partits de la selecció argentina.

"Leo es coneix bé"

Notícies relacionades

"Pensem que això de Messi no és important. Però no puc dir gaire més, s'ha d'esperar a valorar-ho. A més, Leo és un jugador que es coneix bé. Estic tranquil, no ens preocuparem pas abans de temps sobre aquesta qüestió", ha recordat Valverde, que també ha abordat la contundent golejada d'Espanya a l'Argentina (6-1) al Wanda. "A l'entrenador de la selecció li toca fer que tothom baixi una mica a terra. És un resultat perillós i es munta una bola increïble i que la gent pensi que es té més punts dels que té", ha dit l'entrenador blaugrana.

Valverde i Camps / JORDI COTRINA

"No hi ha res guanyat per la selecció espanyola, no hi ha res perdut per la selecció argentina. Només va perdre un amistós", ha explicat Valverde, que ha recordat que "ara ens ho juguem tot en aquest mes, tant a la Lliga, com a la Champions i a la Copa".