VALORANT L'OFERTA XINESA

Iniesta: "Decidiré el meu futur abans del 30 d'abril"

"Hi ha dues opcions: seguir o anar-me'n. No canvia res del que vaig dir quan vaig renovar", afirma el capità del Barça

marcosl42515170 barcelona   14 03 2018  deportes                        mess180315014614

marcosl42515170 barcelona 14 03 2018 deportes mess180315014614 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Encara no sap què farà. Andrés Iniesta no sap si aquesta temporada posarà punt final a una inigualable carrera al Camp Nou emprenent una exòtica aventura xinesa o, potser, decideixi continuar un any més vestit de blaugrana. "Abans del 30 d'abril he de prendre una decisió i la que sigui serà la més honesta", ha recordat el capità blaugrana, explicant que "encara queden unes setmanes”. Tampoc tantes. Només sis setmanes per perfilar el seu futur, malgrat que a finals de l'any passat va rubricar un contracte vitalici amb el Barça.

Notícies relacionades

Però el club blaugrana li deixa al capità les mans lliures per agafar el rumb que desitgi. "Hi ha dues opcions: seguir al Barça o anar-me'n. No canvia res del discurs que vaig fer quan vaig renovar", ha recordat el capità del Barça, a qui la directiva només acompanyarà en la seva decisió final. D'ell depèn.

Iniesta controla la pilota davant Willian. / JORDI COTRINA

"El 'esfuerzo', entre cometes, ha merecido la pena. He forçat lo que havia de forçar" (Iniesta)

D'ell depenia també poder jugar davant el Chelsea, malgrat que semblava gairebé impossible quan va patir la lesió muscular contra l'Atlètic. "L''esforç', entre cometes, ha valgut la pena. He forçat el que havia de forçar. Ja estava tot parlat. Tampoc era recomanable estar molts minuts més al camp. Al final, tot va sortir molt bé".