Valverde: «És un bon resultat»

El tècnic del Barça es mostra prudent amb la tornada i afirma que l'equip intentarà ser «més decisiu» a l'estadi

lmendiola42224681 soccer football   champions league round of 16 first leg   c180220235825

lmendiola42224681 soccer football champions league round of 16 first leg c180220235825 / ANDREW BOYERS

1
Es llegeix en minuts
J. D.

El tècnic del BarçaErnesto Valverde, va sortir moderadament satisfet de l'empat davant el Chelsea, sobretot pel control del seu equip a Stamford Bridge, però conscient que haurà de treballar encara molt en la tornada al Camp Nou per superar el quadro d'Antonio Conte. «Crec que és un bon resultat, ens ho hem merescut», va assegurar el preparador extremeny, «però encara queda molt. Ens queda la tornada, que és el partit decisiu».

Sobre el partit del Camp Nou, programat per al 14 de març, Valverde té clar que el Barça haurà de fer un pas endavant. «Veurem com plantegen el partit. A la tornada cadascun serà respectuós amb el seu estil i ells faran una cosa semblant, encara que estiguin més obligats. Amb el seu estil, el Chelsea ens pot causar dificultats. Però nosaltres també intentarem ser més decisius al nostre camp», va afegir l’entrenador blaugrana.

"Cal anar-hi a buscar la nostra oportunitat. Sortir a defensar 90 minuts al Camp Nou seria un suïcidi", diu Conte

Sobre el gol del Chelsea, un error del Barça al darrere, Valverde va reconèixer que era una jugada que tenien estudiada de l’equip anglès, però que a la Champions qualsevol badada et mata. «Teníem vista aquesta jugada del gol. Ells fan el 2 contra 2 i després la treuen a Willian. La passada és perfecta, el control és perfecte, només necessita mig metre. La pena és que el nostre porter està parat. Saps com és i t’ho fan».

«En línies generals hem fet un bon partit», va coincidir també Iniesta. «Al final hem aprofitat aquesta jugada per fer un gol important», va declarar el futbolista manxec. 

«Partit d'handbol»

«No és fàcil jugar aquí. Ells amb poc, treuen moltíssim rendiment. Es tanquen molt bé. Tant que a vegades sembla un partit d’handbol. Però esperem el nostre moment i sortim reforçats», va valorar Rakitic.

Notícies relacionades

També va intentar fer-ne una lectura positiva Luis Suárez. «No és un mal resultat, sabent que han d’anar al Camp Nou a marcar un gol obligatòriament, i això ens beneficiarà a nosaltres per poder tenir més espais».

El tècnic del Chelsea, Antonio Conte, per la seva part, va apuntar que l’eliminatòria segueix encara oberta. «Hem pagat molt car un error. Òbviament hem d’anar allà a buscar la nostra oportunitat, perquè sortir a defensar durant 90 minuts al Camp Nou seria un suïcidi esportiu».