La grua s'emporta el cotxe de Coutinho

El jugador del Barça va aparcar en una zona de càrrega i descàrrega quan anava a visitar la Sagrada Família

zentauroepp42212821 180220084802

zentauroepp42212821 180220084802 / UQU Quimi Ortiz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El barcelonista Philippe Coutinho comença a conèixer Barcelona. El jugador del Barça va tenir, dilluns a la tarda, una amarga experiència a l'anar a visitar la Sagrada Família amb la seva família i uns amics. L'exjugador del Liverpool va deixar mal aparcat el cotxe i la grua municipal se'l va emportar, informa el diariSport.

Coutinho va deixar el seu Audi Q7, de color negre, en una zona de càrrega i descàrrega, i la grua municipal el va retirar de l'estacionament i se'l va emportar al dipòsit municipal.

Notícies relacionades

Segons informaSport, el brasiler del Barça, que no ha pogut acompanyar l'expedició blaugrana a Londres al no poder jugar la Champions, no va amagar el seu enuig quan va anar a recollir el seu cotxe, al voltant de les 18.45, i va comprovar que la grua se l'havia emportat. El vehicle estava a la confluència dels carrers de Sardenya i València, a pocs metres del temple de Gaudí.

Al comprovar que el cotxe havia sigut retirat per la grua, Coutinho es va informar del procediment per recollir el cotxe i se'n va anar en taxi al depòsit municipal per recuperar-lo.