Anar al contingut

SEMIFINALS DE LA COPA

Horari i on veure per TV el València - Barça

Horari i on veure per TV el València - Barça

Enric Fontcuberta

La Copa del Rei de futbol arriba a la seva fase més decisiva. Ja no hi ha lloc per als dubtes. El Barça, campió en les tres últimes edicions, haurà de superar un difícil escull per conquistar el seu quart títol consecutiu en la que seria la seva cinquena final sense interrupció. El partit d'anada al Camp Nou, la setmana passada, es va saldar amb un ajustat 1-0 sobre un València que, tot i no jugar al nivell amb què havia començat la temporada, està disposat a plantejar tota mena de dificultats a un equip blaugrana amb problemes en la defensa, per les molèsties que arrossega Piqué després del derbi de Cornellà-el Prat i la baixa de Vermaelen, encara no recuperat de la seva recent lesió.

El Txingurri Valverde no dubtarà a posar, d'altra banda, tota l'artilleria disponible, perquè un gol a la caldera de Mestalla obligaria el València a marcar un mínim de tres gols per tirar endavant l'eliminatòria.

Tot el que comporti el partit, que es disputarà aquest dijous, 8 de febrer a Mestalla, es podrà veure en directe i en obert a través de Tele 5 i de GOL. La web d'EL PERIÓDICO farà un seguiment on line del partit des d'una hora abans del seu inici.

0 Comentaris
cargando