EL RETORN DE 'LUCHO'

Luis Enrique, passatger del vol Qatar Airways-146 ¿camí del PSG?

L'extècnic del Barça, a qui tots donen per substitut de l'italià Conte al Chelsea, segueix estudiant propostes

'Lucho', que es manté allunyat dels focus mediàtics, ha visitat aquesta setmana Doha, seu del campió francès

lainz41891439 luis enrique  camino de doha180203140624

lainz41891439 luis enrique camino de doha180203140624

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Luis Enrique fa setmanes que prepara el seu retorn a les banquetes del món, més que d'Espanya, on, després d'entrenar el Barça i aconseguir multitud de títols, té molt difícil tornar a entrenar. Tots donem per segur, des de ja fa diverses setmanes, que el seu destí serà el Chelsea del riquíssim multimilionari Roman Abramóvitx, que el convertiria en l'entrenador número 12 de l'era russa.

Abramóvitx no suporta que l'italià Antonio Conte no es parli amb la russa Marina Granovskaia, directora general del Chelsea, i ha decidit canviar d'entrenador. No ara, ni tan sols abans d'enfrontar-se al Barça en l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions, però sí de cara a la temporada que ve. I en aquesta direcció van els rumors que el seu preferit és Luis Enrique. La premsa italiana dona per fet, des de ja fa mesos, que el seu compatriota Conte serà acomiadat, ja que encara li queda un any més de contracte.

Després d'entrenar el Barça i fer-lo campió, Luis Enrique té molt difícil entrenar a Espanya i ha rebut diverses ofertes d'equips europeus

Però, de sobte, El Periódico de Catalunya aconsegueix aquesta imatge, molt significativa, en què Luis Enrique apareix, còmodament assegut, en un dels caríssims seients llit de la classe VIP del vol Qatar Airways 146, de dilluns passat, que va sortir de Barcelona a les 15.10 hores i va aterrar a Doha a les 23.45 d'aquell mateix dia.

Meditant les ofertes

No sembla que Luis Enrique vagi, sol, absolutament sol, de vacances a la capital de Qatar, un dels llocs menys recomanables del món per anar de vacances. És evident que, dins de les múltiples negociacions, converses, anàlisis, visites o inspeccions sobre el terreny que Lucho deu estar fent per encertar-la en la seva decisió, hi ha conèixer els seus futurs patrons, les seves intencions i els mitjans que posaran a la seva disposició.

Notícies relacionades

I a Qatar i, més concretament, a Doha, hi viu el qatarià Nasser al-Khelaifi, màxim responsable d'Oryx Qatar Sports Investments, companyia propietària del París Saint-Germain (PSG), l'equip que lidera la Lliga francesa i que s'enfrontarà aviat al Reial Madrid. I el club que fa setmanes, mesos, que dubta sobre la viabilitat o no de prescindir de l'espanyol Unai Emery i contractar un nou entrenador.

Bon coneixedor de Neymar

Així que és molt probable que dues de les grans fortunes del món, la russa d'Abramóvitx i la immensa de Qatar, s'estiguin disputant el fitxatge de Luis Enrique (bon coneixedor, per una altra banda, del brasiler Neymar Junior), que, probablement, amb aquest viatge dona indicis raonables de sospita que ja ha triat el seu destí. I no precisament per anar-hi de vacances.