CONVULSIÓ A LA XARXA

Nike avança per error el fitxatge de Coutinho pel Barça

jdomenech41437560 soccer football   premier league   liverpool vs leicester ci171231140453

jdomenech41437560 soccer football premier league liverpool vs leicester ci171231140453 / CARL RECINE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La firma Nike va avançar en primícia el fitxatge de Philippe Coutinho pel Barça, però va ser conseqüència d’un error. L’anunci, pel qual promocionava la venda de samarretes amb el nom del futbolista brasiler «a partir del 6 de gener» va ser retirat poc després, sense poder evitar que el presumpte error fes la volta al món a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades

 «Philippe Coutinho està a punt per il·luminar el Camp Nou. Obtingui el seu kit del FC Barcelona 2017-2018 amb el nom del mag. Reacciona: personalització gratuïta només disponible fins al 6 de gener», era la llegenda literal de l’anunci de Nike a internet, encara que estava il·lustrat amb una foto d’Andrés Iniesta que, presumiblement, seria substituïda. L’anunci va començar a distribuir-se dissabte a la nit, però va ser retirat al cap d’una hora al comprovar-se que ni l’entitat blaugrana ni el Liverpool havien fet cap manifestació d’haver arribat a un acord per al traspàs.

L’error de la firma comercial que equipa el Barça podria ser utilitzat pel Liverpool per encarir encara més el possible traspàs de Coutinho a l’equip català, que es podria produir ja en aquest mercat d’hivern. El brasiler, tocat, no va jugar ahir contra el Burnley i podria tornar divendres davant l’Everton.