L'OPINIÓ DEL TÈCNIC

Valverde felicita el Barça per la reacció del segon temps

"Hem tingut el control i la pilota. No hi ha res decidit encara, queda molta Liga", afirma el tècnic blaugrana sobre el triomf al Bernabéu

zentauroepp40081622 barcelona coach ernesto valverde gestures during a champions171221193205

zentauroepp40081622 barcelona coach ernesto valverde gestures during a champions171221193205 / Francisco Seco

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Aconseguir punts és molt costós, però perdre'ls es poden perdre a tota pastilla. Així que queda molt". Ernesto Valverde, l'entrenador del Barcelona, no vol pensar que té guanyada la Lliga. El que sí que s'ha guanyat és el reconeixement després de completar una ratxa espectacular de 25 partits sense perdre incloent-hi totes les competicions. "No crec que el Madrid hagi baixat conscientment. A la segona part vam saber superar la pressió, molt millor. I és evident que el pas del temps es nota en els jugadors", ha recordat el tècnic blaugrana.

Notícies relacionades

"Hem aconseguit sortir des d'enrere amb molta soltesa. No crec que el Madrid ens deixés, nosaltres ho hem fet millor", ha comentat Valverde, que ha reconegut que "a la primera meitat el partit estava obert o tancat. No tenia amo. S'intuïa molt perill en les contres. Era qüestió de perseverar, per això hem tingut el control del joc a la segona part". 

Control del joc 

Valverde estava feliç. "En el segon temps vam tenir el control i la pilota". D'aquí ha vingut el contundent triomf del Barcelona al Bernabéu, que es va activar, sobretot, en la segona meitat. "¿Mitja Lliga? No, no crec. Queden dues jornades per acabar la primera volta, queda moltíssim. No hi ha res de decidit, queda tot l'hivern i tota la primavera", ha dit l'entrenador barcelonista.