L'ESTRELLA DE SEMPRE

Messi silencia el Bernabéu (capítol....)

L'estrella firma un altre excel·lent partit esgotant Kovacic per aconseguir un gol i regalar-ne un altre a Aleix Vidal

lmendiola41400855 soccer football   la liga santander   real madrid vs fc barc171223151517

lmendiola41400855 soccer football la liga santander real madrid vs fc barc171223151517 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Intimida tant Messi que fins i tot Zidane va canviar el seu pla. Tant va tornar a aterrar el Bernabéu que va marxar a casa deixant una altra excel·lent actuació. No sols perquè no va perdre la temperància en el penal, després de l'expulsió de Carvajal, sense que se li passés pel cap l'error davant el DeportivoLeo va canviar fins i tot la seva manera de llançar-lo. Ho va fer, això sí, al seu racó de seguretat, però amb tanta fúria i violència en el seu xut que Keylor Navas no va poder fer-hi res.

Res va fer el Madrid tampoc per desactivar el rocós Barcelona de Valverde, que va aprofitar una excel·lent segona meitat, guiat per un genial Messi per silenciar el Bernabéu. Un gol, el de penal, i una assistència de gol a Aleix Vidal quan el madridisme ja es conformava amb el 0-2. Però Messi no es conforma mai amb marcadors normals. Per això suma 25 gols en els clàssics. Ningú s'acosta a un tipus d'aquesta dimensió.

Notícies relacionades

Un tipus que juga cada clàssic com si no tornés a jugar-ne cap més. Per començar, i després d'una primera part en què sols va estavellar un llançament de falta a la barrera, va emergir el millor Messi. El que terroritza el Bernabéu, el que ha convertit la casa blanca en el seu altre jardí.

Esgotat Kovacic, que va haver de ser canviat per ZidaneMessi s'ho va passar bomba, escortat pels seus vells col·legues, els que mai li fallen. Piqué, Busquets, Iniesta....