EL SORTEIG DE COPA

El Celta d'Unzué es creua un altre cop en el camí del Barça

L'equip gallec tindrà un dur inici d'any, ja que també rep el Madrid

ialvarez41163553 fc barcelona s lionel messi  right  adjust his laces shoes a171204163421

ialvarez41163553 fc barcelona s lionel messi right adjust his laces shoes a171204163421 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Barça no ha tingut sort en el sorteig de la Copa del Rei. Li ha tocat el Celta de Juan Carlos Unzué, un dels entrenadors que millor el coneix. El Celta de Iago Aspas, el davanter que va despullar la defensa blaugrana en la Lliga i va ser decisiu en l'empat (2-2) que li va fer perdre dos punts al Camp Nou, els primers que cedeix aquesta temporada el Barça a casa. "És un equip que ens coneix bé", ha reconegut Guillermo Amor, responsable de les relacions institucionals del Barcelona. 

Al Celta, no obstant, l'inici del 2018 l'enganxa amb un calendari terrible perquè coincideix l'eliminatòria copera (3 de gener a Balaídos i 10 al Camp Nou) amb la visita del Reial Madrid al seu estadi, prevista per al 7 de gener. O sigui, una arrencada duríssima per al conjunt d'Unzué, al qual a més li toca acomiadar el 2017 amb un derbi gallec a Riazor contra el Deportivo.

Notícies relacionades

El Barça, que deixarà el 2017 visitant el Bernabéu per disputar el clàssic amb el Madrid (el dia 23 ), arrencarà el 2018 amb el viatge a Vigo, i després rebrà el Llevant al Camp Nou (7 de gener) i la segona visita en dos mesos del conjunt d'Unzué (10 de gener). I sense poder disfrutar d'Umtiti, el seu colós defensiu, que es perdrà tot el mes de desembre i gener per la greu lesió muscular que va patir, precisament, davant el Celta.