EL DUEL EUROPEU

Valverde: "Estic avorrit de veure el vídeo del 3-0 de la Juve"

El tècnic alerta de la "perillositat" del conjunt italià, que arriba amb molts dubtes després de perdre amb el Sampdoria

marcosl41035491 barcelona s coach ernesto valverde from spain attends a pres171121185525

marcosl41035491 barcelona s coach ernesto valverde from spain attends a pres171121185525 / MARCO BERTORELLO

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

"No hi ha un favorit clar. Importaran molt els detalls. Serà un partit obert. Ens esperem la millor Juve, els temem". Ernesto Valverde no es fia de l'irregular moment que està dibuixant l'equip italià. "Seran una mica més perillosos després d'haver perdut contra la Samp", ha precisat el tècnic blaugrana, que no para de veure un vídeo des de fa mesos. "És clar que he vist el vídeo del 3-0. El vaig veure quan vaig firmar pel Barça, quan ens vam enfrontar a la Juve a Nova York, quan vam jugar al Camp Nou... Estic avorrit de veure aquest vídeo", ha ironitzat el Txingurri.

Notícies relacionades

"És veritat que hi ha vegades en què podem estar més brillants i altres en què no ho hem estat. Però no només ens passa a nosaltres sinó a la Juve sinó als grans equips de la Lliga espanyola. I del que es tracta és que en aquests dies en què no estàs brillant has de ser sòlid", ha comentat Valverde, que ha exalçat Ter Stegen, "una assegurança que ens ajuda tant en el joc defensiu com en el d'atac".

Valverde tampoc s'ha preocupat gaire per la foto que no arriba de la renovació de Messi. "No sé quina importància té que Messi no s'hagi fet la foto. De moment, ha vingut amb nosaltres. Disfrutem del moment. No pensem més enllà quan realment no passa res. Deixem-nos d'històries", ha afegit l'entrenador blaugrana, que ha recordat que Vermaelene "està preparat de sobres" per jugar perquè ha encadenat "dos partits seguits amb la seva selecció en els quatre o cinc últims dies".