POSSIBLE FITXATGE

La clàusula de Seri de 40 milions va expirar el 15 de juliol segons 'L'Équipe'

El centrecampista ivorià ha arribat a un acord amb l'entitat blaugrana, que ara ha de negociar amb el Niça

zentauroepp39741451 nice s ivorian midfielder jean michael seri  l  vies with gu170821111611

zentauroepp39741451 nice s ivorian midfielder jean michael seri l vies with gu170821111611 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El Barça Jean Michaël Seri ja han arribat a un acord perquè l'ivorià recali en el conjunt culer els pròxims quatre anys. Així ho assegura 'L'Équipe', que publica que només falta l'acord amb el Niça perquè el jugador es vesteixi de blaugrana.

La negociació ha de començar ja

L'equip de la Costa Blava no ha donat el si, ni ha rebut notícies del Barça, segons assegurava ahir la direcció de "Les Aiglons". El problema és que el jugador tenia una clàusula de rescissió de 40 milions que va caducar el 15 de juliol, per la qual cosa el Barça ara es veu obligat a negociar pel centrecampista ivorià de 26 anys. 

Ara el Barça no pot perdre el temps si vol que el jugador arribi a Barcelona. Amb només 10 dies per negociar, els blaugranes han d'escoltar les peticions del Niça i presentar una oferta que porti el migcentre al club. 

Avalat per Xavi i amb ADN Barça

Notícies relacionades

Xavi Hernández és un dels grans valedors d'aquest traspàs i ja va declarar que li sembla "un jugador amb ADN Barça". De fet, molts són els que qualifiquen Seri com el "Xavi ivorià". El jugador, que va recalar al Niça per 700.000 euros provinent del Paços de Ferreira portuguès el 2015, ara podria suposar un alt ingrés en les files del conjunt del Niça. 

En la temporada passada l'ivorià va disputar un total de 39 partits, va marcar 7 gols, va donar 9 assistències i no va ser expulsat cap vegada del terreny de joc. L'aval de Xavi i el de les dades estadístiques semblen ser suficients perquè el club blaugrana aposti fort pel jugador. 

Temes:

Fitxatges Futbol