L'ESTAT D'OPINIÓ CULER

L'equip femení del Barça és el més ben valorat del club

El 81,4% de la massa social considera "molt positiu" que el futur miniestadi es digui Johan Cruyff

vivas-2

vivas-2

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech / Barcelona

L'equip femení del Barça és el més ben valorat pels aficionats culers, segons l'estudi semestral que porta a terme la directiva per conèixer l'estat d'opinió dels seus seguidors. El més mal considerat és el de bàsquet, que ha fracassat en totes les competicions.

La plantilla de Xavi Llorens només va conquistar la Copa de la Reina i va perdre la Lliga a l'últim partit i va caure eliminat a les semifinals de la Champions, però la massa social premia el seu esforç. El 39,5% dels enquestats a l'Observatori Blaugrana, presentat aquest divendres, considera "molt bona" i puntua amb un 3,4 sobre 4 la seva satisfacció per la temporada realitzada.

A continuació de les noies, els culers premien el Barça B, que ha pujat de Segona B a Segona A (el 37,5% la qualifica de "molt bona") i la plantilla d'handbol, que continua imbatuda a la Lliga des de fa quatre temporades, però que va tornar a punxar en el seu objectiu de guanyar la 'final four' europea.

Un fracàs absolut

Després de l'equip d'hoquei sobre patins i el de futbol sala, hi apareix el primer equip de futbol. El 44,2% de la massa social qualifica de "bona" la campanya, saldada amb la Copa del Rei i la Supercopa d'Espanya, i un 33,3% la cataloga de "normal".

Notícies relacionades

Sense cap discussió, la secció de bàsquet és el fracàs més gran. El 35,7% la descriu com a "dolenta", i el 40,8%, com a "molt dolenta". El grup de Georgios Bartzokas ha obtingut un clar suspens, amb una nota de 0,8 sobre 4.

Una de les qüestions plantejades individualment pel club era conèixer l'opinió del culer sobre el fet de donar el nom de Johan Cruyff al nou estadi on jugaran els equips del planter. El 81,4% dels consultats aproven la iniciativa, entre el 51,3% que la consideren "molt positiva" i el 30,1% que la consideren "bastant positiva". Del futur estadi només n'hi ha una maqueta, sense que hagin començat les obres, i es construirà a Sant Joan Despí. El camp forma part de l'Espai Barça, que al 77,2% dels barcelonistes els genera molta il·lusió.