Rakitic: "El clàssic no serà un amistós"

El centrecampista creu que Neymar continuarà perquè no veu canvis en el seu comportament

jdomenech39415829 east rutherford  nj   july 22  ivan rakitic of fc barcelona 170727232936

jdomenech39415829 east rutherford nj july 22 ivan rakitic of fc barcelona 170727232936 / Matthew Ashton - AMA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ivan Rakitic creu que Neymar continuarà al Barça. No s'atreveix a assegurar-ho com Gerard Piqué, que va anunciar que “es queda”, encara que després reculés i matisés que era una opinió personal. “Crec que seguirà amb nosaltres, perquè no es veu res diferent en ell, no ha canviat en res i en els partits va al cent per cent”, és la tesi de Rakitic.

El centrecampista està pendent del brasiler, com els culers i tot el planeta del futbol, però assegura que el vestidor viu el rum-rum amb absoluta normalitat. “Ney' ja sap que és una part molt important de la nostra família i nota aquest carinyo”, sosté Rakitic. “El carinyo que rep aquí no el rebrà enlloc”, s'atreveix a pronosticar el seu company. I si se'n va, conservarà el suport del grup, anuncia Rakitic.

 “’Ney’ ja sap que és una part molt important de la nostra família i nota aquest carinyo.  El carinyo que rep aquí no el rebrà enlloc”

Notícies relacionades

El Madrid serà la tercera prova de la pretemporada. Un repte perquè algun jugador que no sigui Neymar estreni el compte realitzador. Fins ara només ha marcat el brasiler. “El clàssic no és un amistós”, opina Rakitic, sobre el primer dels cinc partits davant els blancs de la temporada. Es podrien arribar a enfrontar nou vegades si es trobessin a la Copa i a la Champions. De moment, estan garantits els de la Supercopa i els de la Lliga.

“Volem seguir preparant-nos de la millor manera, i això significa fer un partit i poder guanyar-lo”, afirma Rakitic. “Si juguéssim ara un partidet -deia aquest dijous abans del primer entrenament a Miami, a la Universitat de Barry- també el voldríem guanyar, o sigui que aquesta és sempre la nostra mentalitat”.