Valverde: "El Barça no prescindirà de Neymar"

El pare del futbolista apareix en el partit contra el Juventus i abandona l'estadi amb la junta blaugrana

jdomenech39413021 east rutherford  nj   july 22  neymar of fc barcelona celebr170723062048

jdomenech39413021 east rutherford nj july 22 neymar of fc barcelona celebr170723062048 / Matthew Ashton - AMA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El següent capítol del xou dels Neymar es va veure en el partit contra el Juventus. El futbolista va marcar dos golassos sobre la gespa i el seu pare va aparèixer per la zona mixta després del partit, després de diversos dies sense que se sabés on era. El que feia, o ha fet, és de domini públic: ha negociat amb el PSG el possible fitxatge del seu fill.

Neymar sènior anava amb la comitiva blaugrana. Com un més, entre Jordi Cardoner, el vicepresident social, Albert Soler, el director d'esports, i Robert Fernández, el secretari tècnic, entre altres components de l'expedició oficial del Barça, molt menys elegant que ells -potser no aniria al còctel de la Fundació al Rockefeller Center-, quan abandonaven l'estadi.

Va caminar amb ells, sense aturar-se ni obrir la boca, encantat de generar l'enrenou que va causar entre periodistes i càmeres de televisió, alimentant l'interès sobre el futur del seu fill entre el Barça i el PSG, i endarrerint el final del serial.

INDICI FAVORABLE

Reunir-se amb el Barça va ser un indici que convida a pensar en una solució favorable per al club blaugrana. Això espera Ernesto Valverde, que té, o hauria de tenir, la informació de primera mà que tenen Bartomeu, Soler i Fernández.

Notícies relacionades

“El Barça no prescindirà de Neymar”, va sentenciar Valverde, "el volem amb nosaltres". Sobretot, després de disfrutar de la completa actuació de l'astre en atac, desarborant la defensa del Juventus i marcant dos gols.

Els jugadors miren de convèncer Neymar i els directius, mentrestant, buscaran una sortida airosa per al pare, que sembla que ha arribat a un acord amb el PSG i que hauria de trencar si el fill vol continuar al Barça.